Events

Visie

In de huidige marktomstandigheden wordt er zeer kritisch omgegaan met het inzetten van “externen” voor het organiseren van events. Veel organisaties pakken zaken zoveel mogelijk intern op. Wij richten ons op het leveren van echte toegevoegde waarde. Dat betekent niet alleen dat wij het event vlekkeloos organiseren, maar ook dat wij vanaf het begin meedenken over het doel, de inhoud en de aanpak. Door onze jarenlange ervaring hebben wij bewezen dat wij daarbij echt iets toevoegen! ( zie ook de reacties van klanten onder PROJECTEN )

Aanpak

Waarom het event? Wat is het doel? Kan dat niet op een andere wijze gerealiseerd worden?

Ook hierbij hanteren wij onze slogan “Wanneer heeft u voor het laatst iets voor het eerst meegemaakt?” Geen oude wijn in nieuwe zakken, maar echte verrassende toegevoegde waarde. Indien gewenst nemen wij u alles uit handen. Van conceptontwikkeling tot het invullen van een verrassende locatie met bijzondere catering.

Klanten

Onze klanten zijn actief in o.a. de financiele dienstverlening,  de accountancy, het onderwijs, de zorg en in diverse sectoren van het MKB.

Partners

Vanuit onze jarenlange ervaring hebben wij een breed netwerk van professionals om ons heen verzameld. Of het nu gaat om inspirerende inleiders, dagvoorzitters, artiesten, locaties of cateraars, wij kunnen u op alle fronten van dienst zijn.

Met veel partners hebben wij gunstige prijsafspraken die wij ten goede laten komen aan onze klanten.