Seminars

“Met welke kennis, maar vooral met welk gevoel wilt u dat deelnemers huiswaarts keren?”

Het is voor ons telkens weer een echte uitdaging om vorm en inhoud zó op elkaar af te stemmen dat mensen, goed geïnformeerd, enthousiast, uitgedaagd en vooral ook geïnspireerd worden. De elementen die van belang zijn, op een verrassende manier aan bod laten komen, dat is onze uitdaging! Wij doen dat steeds vaker als dagvoorzitter / regisseur van het event. Bij het uitwerken van onze voorstellen hebben wij altijd de volgende vraag in gedachten:

“Wanneer heeft u voor het laatst iets voor het eerst meegemaakt?” Voor meer van hetzelfde moet u bij een andere partij aankloppen!

Visie

Evenwicht in vorm en inhoud, dat is waar wij voor staan. Gaat het puur om de inhoud, dan zeggen we wel eens “stuur het de mensen via de mail”. Om resultaat te kunnen boeken, moet er een uitdagend, verrassend, enthousiasmerend en inspirerend programma worden aangeboden.

Onze aanpak maakt iets los bij mensen en zet ze aan het denken. “Oude wijn in nieuwe zakken” helpt daar niet bij. In toenemende mate worden wij ook in het onderwijs gevraagd om eens op een andere wijze invulling te geven aan studiedagen voor onderwijsmensen. Talentontwikkeling is een thema waar we veel ervaring mee hebben. We hebben daar een verrassend concept voor ontwikkeld, waarbinnen onderwijsmensen op een aantal niveaus aan de ontwikkeling van hun talenten kunnen werken.

Hoe kunnen we nieuwe ontwikkelingen en trends terug laten komen in een programma? In deze tijd van snelle communicatie via o.a. internet, twitter, hyves en facebook, moeten we echt iets extra’s, iets anders bieden. Mensen komen niet zomaar hun stoel meer uit.

Aanpak

Alles staat in het teken van het uit handen nemen van de noodzakelijke activiteiten. Wij coördineren verder alle achterliggende acties.

In principe heeft de klant in ons zijn/haar aanspreekpunt. Wij stellen afhankelijk van de vraag van de klant, een voorbereidingsteam samen dat de uitdaging aangaat. Soms is dit slechts een eenling, soms bestaat het uit een aantal van uw eigen mensen, onder onze aansturing. Die flexibiliteit zorgt er ook voor dat wij voor u de kosten laag kunnen houden.

Onze eigen kosten zijn zeer beperkt dus kunnen wij u een zeer concurrerend aanbod doen. Laat u zich ook op dit vlak maar eens door ons verrassen!

Projecten

In de afgelopen jaren hebben we een breed scala aan projecten gerealiseerd. Of het nu gaat om een internationale driedaagse conferentie op een toplocatie of om een sobere middagbijeenkomst, wij nemen u, indien gewenst, alles uit handen. U voelt zich gast op uw eigen bijeenkomst.

U vindt hier de nodige voorbeelden van projecten die wij in de afgelopen jaren hebben gerealiseerd.

Partners

Door onze jarenlange ervaring met het organiseren van seminars, congressen en studiedagen, hebben wij een grote groep partners om ons heen verzameld. Of het nu gaat om goede dagvoorzitters, inleiders / gastsprekers, verassende acts, toplocaties of prima catering, door onze expertise krijgt u altijd de beste kwaliteit voor een redelijke prijs. Frans Heemskerk zelf is ook inzetbaar als dagvoorzitter / discussieleider.

Met diverse partners hebben wij prijsafspraken die wij ten goede laten komen aan onze klanten.

Bekijk hier een aantal voorbeelden van succesvolle bijeenkomsten, met daarbij de betrokken partners.