Hoe presenteer ik mijzelf als jonge ondernemer in het netwerk?

On February 22nd, 2011, posted in: Trainingen by Frans Heemskerk Comments Off

In deze workshop, o.a. ontwikkeld in samenwerking met MeerBusiness Duin & Bollenstreek, staan we uitgebreid stil bij hoe u zich op basis van uw kwaliteiten en uw stijl van werken zo effectief mogelijk kunt presenteren in de markt in het algemeen en in het netwerk in het bijzonder. Hier nemen we 2 avonden de tijd voor. Het is daarbij van groot belang dat u uitgaat van uw kracht en dat u zich niet anders voordoet dan u bent. Het is een kunst om in een paar zinnen aan te geven wie u bent en wat u voor uw klanten kunt betekenen. We doen dit door middel van een “elevator pitch”. Kort en kernachtig formuleren is een kunst op zich. Wij oefenen er mee, zodat u er bedrevener in wordt. Rode draad daarbij wordt gevormd door uw persoonlijke toegevoegde waarde in de markt.

Daarnaast staan we uitgebreid stil bij de manier van werken die uw voorkeur heeft. Hoe ontdekt u de voorkeuren van uw klant? Hoe kunt u daar goed op inspelen? Kortom een leerzame workshop die u nieuwe inzichten verschaft en waarin u praktisch en concreet kunt oefenen, zodat u er klaar voor bent om u duidelijk en herkenbaar te presenteren. Ook staan we daarbij stil bij de meest gangbare zakelijke etiquetten.

praktische zaken: Plaats van handeling is Hotel Sassenheim. Het maximum aantal deelnemers is 15. De prijs voor deze 2 avonden incl. koffie/thee frisdrank excl. btw bedraagt € 245,00 p.p. Neem voor meer info, zoals o.a. de data, contact op via info@heemskerkdevelopment.nl

Comments are closed.