Training Veranderen? Blijf vooral jezelf!

On October 25th, 2010, posted in: Trainingen by Frans Heemskerk

NIEUW

WORKSHOP VERANDEREN? BLIJF VOORAL JEZELF!

Veranderen vormt de rode draad in de wereld waarin wij leven en werken. Succesvol kunnen veranderen is een uitdaging voor alle ondernemingen, van groot tot klein. Helaas stellen wij vast dat in diverse branches veel verandertrajecten niet succesvol worden afgerond.

Paul Koster en Frans Heemskerk zijn twee professionals met veel ervaring in het succesvol begeleiden van veranderingen in het bedrijfsleven. Zij hebben samen een workshop ontwikkeld over effectief veranderen. Deze workshop is geschikt voor elke organisatie waarbinnen het doorvoeren van veranderingen actueel is.

Vraagt u zich wel eens af: Hoe kan ik succesvol veranderen? Wanneer lukken veranderingen wel? Wat is er voor nodig om mijn mensen écht te laten veranderen? Wat moet ik doen om mijn medewerkers mee te krijgen? In de workshop “Veranderen, blijf vooral jezelf!” geven wij de antwoorden. Na deze workshop kunt u veranderingen beter doorvoeren. Kunt u medewerkers enthousiaster en meer betrokken maken, kortom ziet u sneller resultaat van de ingezette veranderingen.

Wilt u ook effectiever veranderingen doorvoeren klik dan op de bijlage. Bent u na het zien van de korte presentatie over de workshop enthousiast geworden, neem dan contact met ons op voor meer informatie over en deelname aan de workshop.

Comments are closed.